Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100236 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Motortech Consulting nastupa na ovogodišnjem NEVA TRANSTEC-u u St. Petersburgu | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Vijesti

Motortech Consulting nastupa na ovogodišnjem NEVA TRANSTEC-u u St. Petersburgu

Motortech Consulting nastupa na ovogodišnjem NEVA TRANSTEC-u u St. Petersburgu

Motortech Consulting ove će godine po prvi puta nastupiti na ovogodišnjem NEVA TRANSTEC sajmu brodogradnje u St. Petersburgu u Rusiji. Predstavit ćemo nekoliko vlastitih proizvoda iz programa dieselskih agregata i generatora. Za sve koji planiraju pohoditi vodeći B2B sajam brodogradnje u Rusiji, moći ćete nas posjetiti od 19.-22. 09. 2017. u paviljonu G na štandu G1114.

Od 1991. NEVA TRANSTEC kontinuirano podupire ubrzano širenje ruskih komercijalnih pomorskih industrija, promovirajući svoje mogućnosti razvoja, proizvode, usluge, dizajnere i proizvođače, te njihovu suradnju sa svjetskim brodovima i trgovinom. NEVA TRANSTEC ponosno podupire i dekret Ruske Federacije kao najvažni trgovački plovidbeni B2B sajam u Rusiji, nastavljajući jačanje odnosa između ruskih nacionalnih brodograditelja i međunarodnih tvrtki. NEVA TRANSTEC 2017 se održava i ove godine u Expoforumovom izložbenom i konferencijskom kompleksu u blizini Međunarodne zračne luke Pulkovo, prilagodivši sve veću potražnju za izložbenim prostorom, pružajući savršenu platformu za međunarodne sudionike da iskoriste velike mogućnosti u ruskom tržištu koji se brzo razvija.