Vijesti

Motortech Consulting na međunarodnom sajmu UFI u Beogradu

Motortech Consulting na međunarodnom sajmu UFI u Beogradu

Motortech Consulting od 16.-20.05.2016. nastupa na jubilarnom 60. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća (UFI) u Beogradu među 510 izlagača iz regije i svijeta. Motortech će na sajmu predstaviti proizvode i usluge iz područja energetike, točnije elektro dieselskih agregata i generatorskih setova. Jedan od 'manjih' agregata kojeg predstavljaju u Beogradu je 150 kVA, trofazni emergency genset koji radi na 60Hz, ukupne mase 1700 kg.

Podsjetimo, najveći sajam tehnike i tehničkih dostignuća u jugoistočnoj Evropi objedinjuje sljedeće međunarodne izložbe i robne grupe: "Integra" – kompjuterski integrirana tvornica 21. vijeka, elektroenergetika, rasjveta, elektronika (energetska, industrijska i kućna), telekomunikacije, ME-RE-KO (mjerna oprema i instrumentacija, regulacija i upravljanje procesima) KGH - uređaji i oprema za grijanje, hlađenje i klimatizaciju, procesna tehnika TRANS-BALKAN (logistika i transport), brodogradnja, zavarivanje, materijali, oprema za profesionalne i znanstvene svrhe, inovacije, nove tehnologije, znanstveno-tehnička literatura, nacionalne izložbe.

Poslovni B2B sastanci koji se održavaju u sklopu UFI-a generirat će veliki broj novih poslova i partnerstva, stoga je fokus Motortecha i na ovogodišnjem B2Bu.