Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100236 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Motortech Consulting nastupa na ovogodišnjem METSTRADE-u u Amsterdamu | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Vijesti

Motortech Consulting nastupa na ovogodišnjem METSTRADE-u u Amsterdamu

Motortech Consulting nastupa na ovogodišnjem METSTRADE-u u Amsterdamu

Ponosno najavljujemo ovogodišnji nastup Motortech Consulting-a na METSTRADE-u u Amsterdamu, gdje ćemo zajedno sa partnerskim tvrtkama predstaviti nekoliko vlastitih proizvoda. Za sve koji planiraju pohoditi najveći B2B sajam brodske opreme u svijetu, moći ćete nas posjetiti od 15.-17.11.2016. na štandu broj 07.114. Predstaviti ćemo Isuzu hibridni pogonski diesel električni motor, te diesel električni agregat.

METSTRADE show u RAI-u u Amsterdamu je jedina istinska međunarodna B2B izložba maritimne industrije. To je idealno mjesto za stvaranje profitabilnih poslovnih odnosa i svojevrsni izlog novih proizvoda od strane 1,385+ izlagača iz više od 40 zemalja. METSTRADE kombinira nove proizvode, seminare i bez premca je u pogledu mogućnosti umrežavanja zemalja, tehnologije i industrije. Sajam je podijeljen na tri područja: Super Yacht paviljona, paviljona izgradnje i materijala, te paviljon marina i okućnica. Ovi paviljoni svaki za sebe nude samostalne platforme sa svojim konceptima, programom i povezanim događajima.