Организация мероприятий

Организация мероприятий

Motortech Consulting izvršni je organizator Pula Boat Faira (PBF) od 2010. godine kada je po prvi puta održan podno pulskog Amfiteatra. Otada se tradicionalno održava u Tehnomont Marina Verudi u Listopadu. PBF je sajam brodske opreme i brodova s naglaskom na poslovne sastanke koji se održavaju u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i svake godine privuku veliki broj izlagača i sudionika iz cijele Euro regije.

Pula Boat Fair 2016

Podjelom priznanja i nagrada završio je 7. međunarodni sajam proizvođača i distributera brodske opreme i brodova Pula Boat Fair koji je ove godine okupio više od stotinu domaćih i stranih izlagača, proizvođača i gospodarstvenika u Tehnomontovoj Marini Veruda u Puli. Bila je to prilika da se tijekom tri dana na jednom mjestu susretnu proizvođači koji su međusobno razmjenjivali iskustva, kontakte i dogovarali potencijalu poslovnu suradnju s ciljem predstavljanja i otkrivanja novih proizvoda i usluga kao i istraživanja novih poslovnih mogućnosti.

Organizacijski tim Motortech Consulting-a kao izvršnog organizatora izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjom sajamskom ponudom i posjećenošću. Ovogodišnji je sajam prema ocjenama i najozbiljniji dosada što potvrđuju i brojne pozitivne reakcije izlagača i publike, što je svakako poticaj za dodatni iskorak po pitanju kvalitete i ponude za 2017. godinu.

U sklopu 7. Pula Boat Fair-a već tradicionalno, održani su međunarodni poslovni susreti u organizaciji HGK Županijske komore Pula i Europske poduzetničke mreže. Ove godine, poslovni su razgovori okupili pedesetak sudionika, poslovnih subjekata iz čitave Hrvatske, iz Italije, Srbije, Slovenije i Turske čime se postiglo kvalitetno sektorsko umrežavanje i kreiranje novih poslovnih prilika i mogućnosti.

Ovogodišnji je sajam protekao u znaku 160 godina Uljanika, a završni dan održane su prezentacije izlagača. Jedan od ciljeva pulskog brodogradilišta jest da se što više hrvatskih dobavljača i proizvođača uključi u zahtjevan proces izgradnje specijaliziranih brodova kakve Uljanik proizvodi.