О нас

Motortech Consulting je vodeći proizvođač diesel električnih agregata u Hrvatskoj i najveći servis za brzohodne diesel agregate na Jadranu. Sjedištem je u Puli unutar zidina Uljanikovog brodogradilišta koji tradiciju brodogradnje vuče iz davne 1856. godine.

Motortech danas ne samo da prati svjetske trendove u razvoju nove tehnologije, već razvija i vlastite proizvode u cilju efikasnijeg energetske učinkovitosti. Osnovne djelatnosti su tako proizvodnja, servisiranje, dijagnostika i ispitivanje, te ugradnja i rekonstrukcija diesel motora, diesel električnih agregata, visokotlačnih pumpi, turbopuhala, kopči, generatora, brodova i brodske opreme, a u najnovije vrijeme i diesel-električnih hibridnih pogonskih agregata.

Veliku pažnju polažemo na striktne propise i norme koje propisuju vodeći svjetski registri kako bi zadovoljili kriterije koji se od pojedinih projekata traže. Konstantna edukacija i usavršavanje svojih zaposlenika omogućila nam je da raspolažemo stručnim kadrom koji je spreman u bilo kojem trenutku odgovoriti na projektne ili iznenadne zahtjeve klijenata u cijelom svijetu.

Za svoj rad primili smo u posljednjih dva desetljeća brojne nagrade i priznanja što nas motivira da nastavimo stvarati nove vrijednosti za buduće generacije.