Разработка

Motortech danas prati najnovije svjetske trendove u razvoju nove tehnologije i razvija vlastite proizvode u cilju povećanja energetske učinkovitosti.

Соблюдение

Projekti koje razvijamo usklađeni su s najnovijim međunarodnim propisima renomiranih svjetskih registara. Spremnost da u svakom trenutku odgovorimo zahtjevima sve striktnijih propisa po pitanju sigurnosti i ekologije, omogućuje nam konkurentnost na svjetskom tržištu.

Устойчивость

Održivost je komponenta koja nam omogućuje dugogodišnji razvoj. Postupno uvodimo nove tehnologije ne vodeći se trenutnim trendovima već empirijskim pokazateljima u svrhu optimizacije korištenja prirodnih resursa. U tu svrhu razvoj vlastitog hibridnog diesel električnog agregata ide u korak sa razvojem proizvodnje ekološki prihvatljivih izvora energije.

Обязанность

Vodimo brigu o karijerama naših zaposlenika i lokalne zajednice jednako kao što nastojimo kreirati odgovornost prema prirodi i okolišu više od 22 godine našeg poslovanja. U tu svrhu klasificiramo i odvajamo sve vrste otpada nastale u proizvodnji kako bi se daljnjom oporabom pretvorili u korisnu energiju. Projektni zadaci u većini slučajeva zahtjevaju posebne mjere zaštite, bilo da se radi o električnim vodovima i spojevima bilo da se radi o fluidima. U segmentu društvene odgovornosti educiramo naše zaposlenike da se prema svakom zadatku odnose u skladu s očuvanjem okoliša.

Стратегия